régi hírek a régi oldalról

Hírek

Új weboldal

Heló, ez az első posztom. Úgy gondoltam, ha már átalakul kicsit a szerver, egy új statikus weboldalt is csinálok neki, ami nekem jobban kézre áll. Igazából még nem tudom mennyi funkciója lesz, de biztos nem árt ha van.

A Discord üzenetem bemásolva Sziasztok! Sajnos a következő döntést kell hoznom: A Foxynra nem tudok annyi időt szánni, amennyit eddig. Lehet, hogy nektek úgy tűnt, hogy semennyit nem szánok rá; higgyétek el, életben tartani elég sok időt és gondolat-energiát elvesz. Amire pedig főleg nem tudok időt szánni, azok a verziófrissítések, BungeeCord setupok, Discord bot configok, stb. Szóval a lényeg: Jóval alacsonyabb prioritást kap a Foxyn ezután, gyakorlatilag megszűnik egy publikum felé nyitott, managelt szerverközösség lenni.

Read More…

Bungee A Creative és Survival szerver ezentúl BungeeCord mögött van, ezáltal lehetséges a szerverek között paranccsal váltani. Sajnos emiatt az eredetisek számára eddig használt automatikus beléptetést megszűnt, így jelszóval kell majd bejelentkezni. Creative A kreatív szerver Paper szerveren, letiltott Netherrel és Enddel fut. Az állatok és villagerek spawnolása is ki lett kapcsolva. A világ seedje azonos a Survival szerverével, a legtöbb szükséges parancshoz és WorldEdithez is van mindenkinek joga. Átlépni rá a /creative paranccsal tudtok a Survival szerverről.

Read More…

Szombat délutánig nem elérhető a szerver

Véletlenül letiltottam a hálózati adaptert a szerveren, így sajnos semmi módom nincs azt újra engedélyezni, amíg bele nem dugok a gépbe egy monitort és perifériákat. Meg fogok próbálni mindent, de nem hiszem, hogy ezt az otthon maradottakkal el tudom intéztetni, így legrosszabb esetben csak szombat délután lesz újra elérhető a szerver. Köszi a megértést!

1.18 – Hold your horses

Csak egy gyors hír/tájékozatató: 1.18-ra akkor frissítünk, ha kijöttek a bugfix patchek (1.18.x), és megjelent minden fontosabb plugin a verzióra. Valamint nem utolsó szempont, hogy vizsgaidőszak után lesz erre időm, ami február környéke csak. 1.18-ban is van lehetőség a világ vágására majd konvertálására, azonban lehet, hogy lassan érdemes lenne elköszönnünk a régi világunktól. Erről szavazunk majd, Discordon szólni fogok róla. Addig is jó egészséget, áldott ünnepeket!

Indul a Foxyn Modded!

Nagy nap ez a mai – írnám, ha egy nap alatt történt volna az átállás. Akárhány nap is volt, elindult a Foxyn Modded, ezzel együtt a Creative és Survival szerverek összevonásra kerültek. A Creative szerver világa ugyanazzal a paranccsal (/creative; /survival) érhető el, mint eddig, de mostantól nem tartozik hozzá saját nether és end dimenzió. A Creative szerver korábbi netherjét eléred a Letöltések oldalon, a Creative mappában. A Modded szerveren 1.

Read More…